Wie zijn de Bezwaar Experts?

Bezwaar Experts is opgericht door Jan Schipper en Geert Koster. Ze kennen elkaar al jaren en kwamen elkaar regelmatig tegen tijdens de nascholingsreizen die Geert organiseert. Tijdens één van die nascholingsreizen ontstond het idee om samen Bezwaar Experts op te richten, omdat ze beiden hun sporten inmiddels ruimschoots verdiend hebben in bezwaar- en beroepsprocedures.

Veel werkgevers zijn zich er namelijk niet van bewust dat elke WIA-beslissing getoetst zou moeten worden. Het is helaas nog niet zo gangbaar als bijvoorbeeld met fiscale vragen naar een belastingconsulent stappen. En dat terwijl er toch een groot financieel belang bij komt kijken.

De werkgever denkt dat een beslissing van het UWV over de WIA-aanvraag maar ‘gewoon geaccepteerd moet worden’. Dat is zeker niet het geval. Veel van de beslissingen van het UWV zijn aanvechtbaar.

Het is aan onze missie om dat aan de werkgevers duidelijk te maken en te begeleiden bij het bezwaar en beroep.

Wie helpt u met uw bezwaarschrift?

Jan Schipper werkt al ruim twintig jaar als sociaalgeneeskundige. Hij is medeoprichter van een detacheringsorganisatie voor verzekerings- en bedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen. Jan is al vele jaren zelfstandig gevestigd verzekeringsarts en ondernemer.

Geert Koster is opgeleid als verzekeringsarts. Later is hij bedrijfsarts geworden maar heeft het verzekeringswerk nooit verleerd en losgelaten. Naast zijn werk voor Bezwaar Experts werkt hij ook als medisch adviseur voor advocaten op het gebied van letselschade, medische fouten en AOV-beoordelingen.

Zowel Jan als Geert hebben verzekeringsgeneeskundige expertise. Ze beschikken over jarenlange medische en sociaal-medische kennis. Met hun jarenlange sociaal medische ervaring binnen het sociale domein zijn zij met recht de experts om u te begeleiden bij uw bezwaar en/of beroep.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Stuur een e-mail naar info@bezwaarexperts.nl of bel ons op 06-41552936 (Geert) of 06-53217728 (Jan).
Wij bekijken uw casus en geven u advies of een bezwaar of een beroep haalbaar is of niet.